Finlandia-operaation tarkoituksena on säännellä, hallita, käyttää ja käyttää arpajaisten rakastaville yleisöille tarjottujen rahapelien laatua asianmukaisesti ja avoimesti. Sen tavoitteena on varmistaa sidosryhmiensä suojelu ja edistää koko yhteiskunnan kehitystä. Sillä pyritään myös varmistamaan ja edistämään vastuullista pelaamista yritysten sosiaalisen vastuun varmistamiseksi. Heidän näkemyksensä mukaan he haluavat edistää oikeudenmukaista viihdettä yleisölle, edistää sosiaalisen vastuun, avoimuuden ja kehittymisen arvoja, jotta heidän liiketoimintaansa voidaan kehittää paremmin ja optimoida annetut resurssit koko parannukseen. yhteiskunnassa. 19. maaliskuuta 2012 ilmoitettiin, että 160 miljoonaa dollaria nostettiin National Lottery Bondista yhteiskunnan parantamiseksi.

Helsingin kansallisen arpajaisen päätavoitteena on tarjota monenlaisia ​​viihdyttäviä ja jännittäviä pelejä laajalle yleisölle. Sen lisäksi se on myös tehnyt pisteen torjua liiallista uhkapeliä ja pyytää kaikkia pelaajia pelaamaan vastuullisesti. Oikeudenmukaisen ja vastuullisen pelaamisen varmistamiseksi Helsingin Kansallinen arpajais on aina päivittänyt tavoitettaan sisällyttää yleisölle asianmukaisen koulutuksen vastuullisesta rahapelitoiminnasta, antamalla työntekijöilleen ja jälleenmyyjilleen koulutusta vastuullisesta pelaamisesta ja jopa edistämään rahapelejä virkistystoimintaa, terveellistä viihteen valinta. ”Nämä sitoumukset on asetettu ja niitä on noudatettu sen varmistamiseksi, että niiden pelaajat saavat hyvän luotettavuuden ja luotettavuuden.

card

KIRJAUDU !

Valmis pelaamaan? Liity tänään ja tee turvallinen ja turvallinen talletus pelataksesi nettipelejä milloin tahansa! Sinusta tulee automaattisesti pelaajien klubin jäsen!

ALOITTA
money

DEPOSIT MONEY

You should add your money to your account. And also make sure, you give the right account of yours. It will be needed when you win.

ILMAINEN DEMO
game

PLAY ONLINE

Buy your numbers and get your tickets online. And then, you just need to wait for the drawing result time and check if you win.

Tutustu Lisää!

Tietoja peleistä

Pelaa Lottoa

  Maanantai Lotto
  Tiistai Super Ball
  Keskiviikko Lotto
  Torstai Hyperball
  6/38 allas

Tiedot

Click Here

  Tietoa Helsinki 4D: stä
  Liity Helsinki 4D: hen
  Vastuullinen uhkapeli
  Käyttöehdot
  yksityisyys
  Arpajaiset huijaukset
  Lotto Sanasto
  Testimonials

Ominaisuudet

Pelaajakeskus

  Luo oma syndikaatti
  Syndikaatit
  Erikoistarjouksia
  Automaattinen toisto
  Superdraws
  Ainutlaatuiset pelin asetukset

Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä